3 Mart 2017 Cuma

KALKACAK GÜCÜN BİTERSE KALKMAK İÇİN NEDENLERİNİ HATIRLA

Herkese merhaba ☺uzun zaman oldu yazmayalı bunun bir sürü nedeni var tabi ki ama öncelikle şunu söylemek isterim şuan ki yazım tamamen kişiseldir neden bir süredir yazamadığı belirtmek için bu yazıyı blogumda yazmaya karar verdim.Şimdi derseniz ki fark etmedik bile yazmadığını nedeni de pek önemli değil bizim için ☺☺ sorun değil ben beni seven okuyan yazmamı bekleyen insanlar olduğunu biliyorum o yüzden bu açıklamayı onlara yapıyorum zaten 😍 Bazen hayatımız bizim istediğimiz gibi mutlu mesut ilerlemiyor yada biz mutlu olduğumuzu zannedip çok sonra fark ediyoruz bunun gerçek olmadığını hayallerimizin, ideallerimizin değiştiğini, kendimizden ödün verdiğimizi, hiç olmadığımız bir insan gibi davranmaya başladığımızda her ne kadar fark etmesekte önceden asla değişmeyen önceliklerimizin yerini bambaşka şeyler aldığında anlıyoruz bir şeylerin yolunda gitmediğini ve hemen bir durrr diyoruz kendimize ☺sen bu değilsin senin hayallerin var gerçekleştirmek istediğin ideallerin var olması için çaba gösterdiğin hepsi boşuna mı ? Tabi ki değil deyip yola koyuluyoruz hemen kaldığımız yerden ve çok daha güçlü şekilde ne demiş Mevlana Güzel Günler Sana Gelmez Sen Onlara Yürüyeceksin yakında çok güzel konularda yazılarımı paylaşmaya devam edeceğim harika konular ve fikirler var aklımda görüşmek üzere herkese sevgiler 😍

15 yorum:

  1. İnsan zaman zaman düşüşler,kırgınlıklar,hüsranlar yaşayabilir.Her zaman gülemediğimiz gibi her zaman ağlayamayız da.Yeter ki her yağmurdan sonra gökkuşağının çıktığını unutmayalım.Güzel yazılarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet haklısınız gerçekten çok sevdim bu sözü "Yağmurdan Sonra Gökkuşağı'nın Çıkacağını Unutmayalım" teşekkürler değerli yorumunuz için :)

      Sil
    2. her insanın hayatında inişleri çıkışları olur . ama bence önemli olan ne olursa olsun başkalarının isteklerini kendi isteklerimizin çok fazla önüne koymamak gerek. Başkaları mutsuz olmasın diye katlandığımız şeyler en çok ta bizi mutsuz ediyor aslında :)

      Sil
    3. Kesinlikle katılıyorum size önceliğimiz kendi mutluluğumuz olmalı tabi bunu bencillikle ayırt etmek gerekir biz mutlu olursak eğer çevremize de bu enerjiyi yansıtırız ve herşey çok daha güzel olur :) yorumunuz için teşekkürler :)

      Sil
  2. Hayatı hep aynı yaşamak tek düzelik olur kıymetini bilemeyiz inişi de yükselişi de yaşayalım ki güzelliklerin kıymetini bilelim .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısınız galiba bende bunu tecrübe edindim inişler ve çıkışlar sonucunda elindekinin kıymetini daha iyi anlıyor insan :) değerli yorumunuz için teşekkürler :)

      Sil
  3. En güzel zamanda doğru şekilde gelmeniz belkide en hayırlısı :) Her şerde vardır bir hayır böyle dileyin her ne konu gelirse gelsin bir hayır dileyin Çünkü o zaman bir çok zorluk daha çabuk atlatılabiliyor Nacizhane tabiki :)) hayat inişli çıkışlı Güzel günler size en bolundan gelsin sevgiler :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim samimiyetiniz için içten dilekleriniz için :) haklısınız her şerde bir hayır aradığımızda çok daha kolay oluyor her şey :) sevgilerin en çoğu bendenn :)

      Sil
  4. bekliyoruz :D dur diyebilmek bile çok güzeldir bazen :D

    YanıtlaSil
  5. Evet ne mutlu bana ki dur demeyi başardım :) teşekkürler yorumunuz için

    YanıtlaSil
  6. Canım benımm hosgeldınn ❤️ Gozumuz cdden yollarda kalmıstı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldumm :) bende çok mutluyum artık buradayım hep :)

      Sil
  7. Merhaba hoşgeldiniz 😘 iyi ki geldiniz bende geliyorum hemen

    YanıtlaSil
  8. çok güzel anlatmışsın tebrik ederim :) bende kendi bloguma beklerim :*

    YanıtlaSil